• Gratis verzending vanaf €50 (NL & BE)
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Advies in onze winkels in Noordwijk aan Zee

Details & materialen

Replay


Het Italiaanse kledingmerk Replay is onderdeel van Fashion Box Spa, dat opgericht is in 1981. Bij Replay staan drie eigenschappen hoog in het vaandel: innovatie, kenmerkende Italiaanse flair en uitstekende kwaliteit. Binnen de internationale Arena van premium denim en vrijetijdskleding gooit Replay hoge ogen. Om altijd de nieuwste technieken en stoffen te gebruiken, doet Replay constant onderzoek naar unieke stijlen en geavanceerde fabricagetechnieken. Het milieu wordt gerespecteerd door Replay (en Fashion Box Spa), dus duurzaamheid staat hoog op het lijstje tijden de productie van kleding. 

Onder het overkoepelende merk 'Replay' handelen ook Replay & Sons en We Are Replay. Bij Ben Borst kunt u terecht voor Replay broekenjeansshorts, polo's en sweaters. Ieder seizoen zorgen wij dat wij de nieuwste collecties voor u in de winkel hebben liggen, maar u kunt natuurlijk ook online bij ons terecht.

Specificaties

Pasvorm: Regular fit
Merk: Replay
Artikelnummer: BENNI - 8366197/040
Onderdeelnummer: 70938

Misschien ook iets voor jou?

Replay Broek

BENNI - 8366197

Zwarte broek voor heren model Benni van Replay.

 

169,-
Kleur
Maat
Maat

Altijd als eerste op de hoogte!

Schrijf je in voor de Ben Borst mode-update en blijf altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste collecties, exclusieve merken, stijlvolle outfits en upcoming events. Ontvang inspiratie rechtstreeks in je inbox en mis nooit meer een mode-highlight!

Schrijf je in!

Ben Borst